top of page

Tästä se alkaa!

Päivitetty: 2. toukok. 2022

Kulosaaren kulttuuriyhdistys on nyt sitten virallisesti perustettu. Hanketta on mietitty jo pitkään ja nyt sille löytyi sopiva ajankohta, kun tänä keväänä tulee kuluneeksi 115 vuotta siitä kun Kulosaaren huvilakaupungin perustajien yhtiö Brändö Villastad Ab virallistettiin. Iso kiitos perustajajäsenillemme Tuijalle, Johannalle ja Olaville. Tästä on hyvä jatkaa!


Uuden yhdistyksemme tarkoituksena on ylläpitää ja tukea taide ja kulttuuritoimintaa ja sen tasoa, vaalia kulttuuriperintöä yhdistyksen kotipaikkakunnalla ja muuallakin, uudistaa ja kehittää kansalaisten kulttuurikäsitystä sekä koota taiteen ja kulttuurin tekijöitä yhteiseen toimintaan.


Ensimmäinen hankkeemme on Kulosaaren 100-vuotisjuhlavuoden tapahtumien dokumentoinnin julkaisu kulosaari100.com -nettisivuston muodossa. Toivottavasti uutta sivustoa on mukava selailla ja palata juhlavuoden ainutlaatuisiin hetkiin lukemattomissa tapahtumissa pitkin saarta ja vähän muuallakin.


Suunnittelun alla on paljon erilaisia kulttuuriin liittyviä hankkeita, palaamme niiden kanssa kun aika on :-)


Yhdistys tarvitsee aina jäseniä, joten toivotamme kaikki asiasta kiinnostuneet liittymään jäseniksimme, siihen löytyy ohjeet täältä.


TERVETULOA MUKAAN!


38 katselukertaa0 kommenttia

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page